شيمي درماني كودكان داراي سرطان بندرعباس در كانكس ۶۰ متري انجام مي شود

توليد و فروش انواع كانكس و ساختمان پيش ساخته در بندرعباس

شيمي درماني كودكان داراي سرطان بندرعباس در كانكس ۶۰ متري انجام مي شود

۱ بازديد

اگرچه پروتكل درماني در ايران به روز و مطابق با كشورهاي پيشرفته دنيا است؛ اما براي درمان بسياري از بيماران سرطاني با مشكل عدم حمايت دولت مواجه هستيم.

 

شيمي درماني كودكان داراي سرطان بندرعباس در كانكس ۶۰ متري انجام مي شود

 

به گزارش شبكه اطلاع رساني هرمز؛از ديدگاه حكماي قديمي طب ايراني سرطان نوعي ورم است كه به سبب تغييرات اخلاط بدن پيدا مي‌شود ولي امروزه با پيشرفت دانش پزشكي مي‌دانيم كه اين‌گونه نيست.[۳] سلول‌هاي سرطاني از ساز و كارهاي عادي تقسيم و رشد سلول‌ها جدا مي‌افتند.
احتمال بروز سرطان در سنين مختلف وجود دارد متاسفانه سرطان فقط بزرگسالان را درگير نمي‌كند بلكه كودكان هم به اين بيماري مبتلا مي‌شوند؛ تب مكرر، عفونت‌هاي پي‌درپي و كم‌خوني از علايمي هستند كه پزشك را به فكر بررسي از نظر بروز سرطان مي‌اندازد؛ خوشبختانه در حال حاضر براي اغلب سرطان‌هاي كودكان به خصوص لوسمي، درمان وجود دارد و ۷۰ درصد از كودكان مبتلا درمان مي‌شوند.
متاسفانه آمار دقيقي از ميزان شيوع سرطان اطفال در ايران نداريم اما پروتكل درماني در ايران به روز و مطابق با كشورهاي پيشرفته دنياست.
از نظر پيشرفت هاي علمي، روش هاي درماني و نوع داروها هم هيچ فاصله اي نيست از نظر مطالعات، روش هاي تحقيقي، كنگره هاي علمي و… نيز از جمله كشورهاي به روز هستيم بنابراين تفاوت زيادي بين روش هاي درماني در ايران و نتايج حاصل از آن با كشورهاي پيشرفته وجود ندارد.
با اين حال اما براي درمان بسياري از بيماران سرطاني بامشكل مواجه هستيم، مشكلاتي ناشي از عدم حمايت دولت براي تاسيس بيمارستان و خريد دستگاه هاي شيمي درماني و امكانات رفاهي كه كار درمان را سخت كرده است.
در همين رابطه صديقه كيوان مدير اجرايي موسسه خيريه خليج فارس (موسسه حمايت از كودكان سرطاني) هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار كرد: در حال حاضر شيمي درماني سرپايي در يك كانكس ۶۰متري در محوطه بيمارستان كودكان انجام مي شود كه باتوجه به نبود فضاي بزرگ و مناسب در اين بخش، نياز مبرم به ۲۵۰ متر زمين جهت انجام كارهاي شيمي درماني داريم.
مدير اجرايي موسسه خيريه خليج فارس افزود: مشاركت موسسه حمايت از كودكان سرطاني در جهت ساخت بخش خون،سرطان و پيوند است و قرار بود با همراهي مردم و در قالب خريد اوراق مشاركت باشد؛ اما اين پروژه هنوز به پايان نرسيده است.
پرستار بايد حواسش باشد كه در راهروهاي بي امكانات بيمارستان، بيمار و همراهش آسيب نبينند
كيوان ادامه داد: تعهداتي كه از طرف دانشگاه علوم پزشكي و استانداري داده شده بود عملي نشد، پالايشگاه نفت بندرعباس نيز متعهد شده بود كه حداكثر تا يكسال و نيم آينده پروژه را تكميل كند.
وي تصريح كرد:حتي براي خريد مصالح ساختماني،فراخوان داديم وهمكاري مردم را براي مشاركت درساخت اين بخش خواستار شديم كه يك پيمانكار به صورت رايگان و بدون گرفتن دستمزد، ساخت آن را برعهده گرفت.
مدير اجرايي موسسه خيريه خليج فارس با بيان اينكه ساخت اين بخش از بيمارستان تا همين مرحله هم كه رسيده با همراهي و كمك هاي هر چند كوچك همين مردم بوده است، افزود: بيش از چهل سال است كه، حتي يك بيمارستان دانشگاهي در بندرعباس ساخته نشده و بيمارستان شهيد محمدي نيز در زمان پهلوي ساخته شده است.
كيوان خاطرنشان كرد: در طول روزبيماراني داريم كه در راهروهاي بيمارستان، مادر بر روي يك صندلي نشسته و كودك بيمار خود را با وجود سرم در آغوش خود نگه داشته است و آنقدر تعدادشان زياد بوده كه پزشك و پرستار بيمارستان بايد قبل از ارائه خدمات، حواسش به دست و پاي كودك بيمار و مادرش باشد كه در اين راهروهاي شلوغ آسيب نبيند.
مدير اجرايي موسسه خيريه خليج فارس تصريح كرد: هزينه درمان بيماراني كه از اتباع خارجه هستند را نميتوانيم تقبل كنيم فرضاً اگر هزينه درمان يك بيمار ايراني ۲۰۰ هزار تومان است هزينه درمان همان بيمار براي تبعه خارجه ۱۰ ميليون تومان مي شود كه تقبل اين هزينه در توان موسسه نيست و اتباع خارجه امكانات لازم مانند دفترچه بيمه را فقط در استان هاي غير مرزي ميتوانند داشته باشند.
كارجهادي خانواده خير دريازاده و عدم پايبندي مسئولين به وعده هاي داده شده
همچنين فخري دريازاده و محمد دريازاده زوج خير هرمزگاني هر دو متولد سال ۱۳۵۷ و ساكن شهر بندرعباس هستند، آنها عضو موسسه ساحل خليج فارس حمايت از كودكان سرطاني و سال ۱۳۹۰ هر دو باهم وارد اين موسسه شدند.
به عقيده اين زوج، خانواده هايي هستند كه وضع مالي خوبي ندارند اما فرزندان آنها دچار يك بيماري پرهزينه به نام سرطان شده اند كه اگر به آنها درهزينه اين بيماري كمك كنند آرامش و خير و بركت وارد زندگي آنها مي شود.
آنها با كارجهادي كه دارند هر سه شنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ در حياط بيمارستان غذاها را به نفع كودكان سرطاني به فروش مي رسانندكه حاضر نيستند آن را با هيچ چيز ديگري عوض كنند و مي گويند «غذايي كه درست مي كنيم و خيري كه به ديگران مي رسانيم باعث رضايت قلبي مي شود».
اين زوج جوان هرمزگاني كه بيمارستان شيمي درماني را به كمك مردم مي سازند نيازمند ياري هرچه بيشتر مردم هستند آنها با همراهي مردم پنج ميليارد تومان هزينه جمع آوري كرده اند و دستگاه هاي درمان را نيز خريداري كرده اند؛ اما دولت در ساخت اين بيمارستان به آنها كمكي نكرده به همين دليل براي مصالح ساختماني نيز احتياج به كمك دارند.
خانواده خير دريازاده مي گويند مسئولين اگر قولي مي دهند بايد به آن عمل كنند هزينه هاي درمان به شدت افزايش يافته است و داروها نيز گران است.
دانش آموزان سرطاني تا زماني كه تحت آموزش هستند به بيماري فكر نمي كنند
فرحناز بلوچي، مدير موسسه مدرسه بيمارستاني نويد زندگي در بخش خون و سرطان بيمارستان كودكان بندرعباس نيز در گفتگو با هرمز اظهار كرد: دانش آموزان تحت پوشش اين بخش متغير هستند و اولويت با فرزنداني است كه بخاطر فضاي آموزشي و عدم حضور در فضاي عمومي منع از تحصيل مي شوند.
مدير موسسه مدرسه بيمارستاني نويد زندگي در بخش خون و سرطان بيمارستان كودكان بندرعباس افزود: ۳۰۰ نفر از دانش آموزان تحت حمايت موسسه درماني هستند كه از اين تعداد افرادي كه اتمام درمان مي شوند به مدارس عادي خواهند رفت.
بلوچي ادامه داد: تمام دانش آموزاني كه تحت مدرسه بيمارستاني نويد زندگي در بخش خون و سرطان بيمارستان كودكان بندرعباس هستند كارنامه تحصيلي دريافت مي كنند و كلاس ها به صورت كارگاهي در همان بخش بيمارستان برگزار مي شود.
وي تصريح كرد: تحصيل در اين مدرسه ساعت به خصوصي ندارد و زمان آن را دانش آموز بنا بر وضعيت جسماني كه دارد اعلام مي كند با وجود اينكه ۸۰ درصد از آموزگاران نيز رسمي آموزش و پرورش هستند اما كلاس هاي خصوصي اين مدرسه را به صورت خودجوش و بدون دريافت ريالي اداره مي كنند.
مدير موسسه مدرسه بيمارستاني نويد زندگي در بخش خون و سرطان بيمارستان كودكان بندرعباس خاطرنشان كرد: دانش آموزاني كه از شهرستان ها و روستاهاي استان هرمزگان در بيمارستان بستري هستند نيز تحت پوشش اين مدرسه قرار مي گيرند و بيش از ۵ سال است كه آموزش از راه دور را در اين موسسه براي دانش آموزان سرطاني برقرار كرده ايم.
بلوچي ادامه داد: دانش آموزان تا زماني كه در حال آموزش هستند به تنها چيزي كه فكر نمي كنند بيماري است استقبال خانواده ها از اين طرح نيز بسيار زياد بوده و رضايت دارند.
وي افزود: اولين دانش آموزي كه ثبت نام كرديم كلاس اول بود اگرچه دوره درمان سختي داشت اما سال بعد اتمام درمان داشت و ادامه تحصيل را در مدارس عادي گذراند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد